MERAM LELYLAAN

MERAM LELYLAAN De lekkerste burgers Amsterdam

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1584 beoordelingen
18 jan 2022 om 19:33 Eten is lekker maar het was koud en vind het duur je krijgt wat rijst en kip. Beetje groente of iets zou mooi zijn. Ik geef expres geen slechte review en zal nog een keer bestellen
17 jan 2022 om 1:13 Eten was lekker zoals ik gewend ben bij Meram.
15 jan 2022 om 22:21 Was weer lekker!
15 jan 2022 om 14:49 Grill schotel besteld (snachts). Was het beste wat ik ooit heb gehad van Meram! Goed en veel vlees. Goeie schotel voor die prijs. Was 10 ster waard!
9 jan 2022 om 21:36 Grill schotel, rijst, sauzen, sla, broodje alles was dit keer perfect! Dikke tien en hoop dat het de volgende x weer zo lekker zal zijn.
5 jan 2022 om 22:02 Ja lekker! En een snelle bezorging
5 jan 2022 om 4:44 Eten was lekker vers gekookt en snelle bezorging. Vriendelijke bezorger.
2 jan 2022 om 0:06 Ik miste bestek! Vervolgens was de kip koud en na het eten van de maaltijd gelijk een buikgriep aanval heel toevallig allemaal
30 dec 2021 om 16:41 Was heel weinig voor wat je betaald het vlees was erg droog en rauw
28 dec 2021 om 4:59 Eten was droog. Brood was heel droog en kipfilet ook.
27 dec 2021 om 6:12 Food not as described
25 dec 2021 om 16:56 Lekkere shoarma maar alleen super jammer dat de uiensaus bedorven was. Stonk gewoon!!! Daarom eindstand 1 ster want zonder uiensaus is de shoarma ook minder lekker